World Wide Shipping
Welcome back gift set – Ένα δώρο για το προσωπικό, συνεργάτες και πελάτες για τη μετά-COVID19 επιστροφή στην κανονικότητα!

Welcome back gift set – Ένα δώρο για το προσωπικό, συνεργάτες και πελάτες για τη μετά-COVID19 επιστροφή στην κανονικότητα!

Πουθενά δεν υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για το πώς να ανταποκριθούν οι εταιρίες στις ανάγκες των συνεργατών και πελατών στην μετα-Covid εποχή. Όλοι προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους συνεργάτες και πελάτες μας, ακούγοντας  το ένστικτό μας και βάζοντας μπροστά την ενσυναίσθηση και την κατανόηση σαν βασικά εταιρικά στοιχεία. Κυρίως βάζουμε τις ανθρωποκεντρικές αξίες μας σε δράση και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Συγχρόνως όμως, είναι μια περίοδος που τα αντανακλαστικά έχουν τεράστια σημασία. Οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν, η ψυχολογία έχει τους δικούς τους ρυθμούς – αυτό που ήταν χθες επίκαιρο, σήμερα είναι παρωχημένο, κάθε μετατόπιση της πραγματικότητας, φέρνει στην επιφάνεια νέες ψυχικές ανάγκες σήμερα που οι εταιρίες πρέπει να διαχειριστούν στην επικοινωνία. Πρέπει να ακούμε, να επεξεργαζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε γρήγορα.

Η αξία της στιγμής

Με λίγα λόγια όλα σχετίζονται με το momentum. Ποιο είναι αυτό σήμερα; Βγαίνουμε από το lockdown και οι επιχειρήσεις σιγά σιγά επανέρχονται στο φυσικό τους χώρο. Μικρά καταστήματα ανοίγουν, υπάλληλοι επιστρέφουν στις θέσεις τους και όλοι δοκιμάζουμε τα νερά της επόμενης ημέρας. Πώς είναι η ψυχολογία αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή; Οι άνθρωποι είναι νιώθουν ανασφάλεια σε πολλά επίπεδα.

Αν η προηγούμενη περίοδος ήταν η περίοδος που ανακαλύπταμε το σημαντικό ρόλο των values των εταιριών, που  προσπαθούσαμε να βρούμε το κατάλληλο tone of voice για να επικοινωνήσουμε, που αναζητούσαμε τρόπους για να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το brand μας, ποιος είναι ο ρόλος των εταιριών σήμερα; Η εμπιστοσύνη είναι μια από τις βασικές ανάγκες που πρέπει  να καλύψουν οι leaders*: η εμπιστοσύνη για τη  φυσική, οικονομική, συναισθηματική και ψηφιακή ασφάλεια. Και τη δεδομένη στιγμή, η συναισθηματική είναι η πιο σημαντική.

Για αυτό και η ενδυνάμωση μετά από μία περίοδο απομόνωσης, αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Οι εταιρίες πρέπει να σηματοδοτήσουν και να αναγνωρίσουν το κομμάτι που αφήνουμε πίσω μας, αλλά και να σταθούν στο νέο κεφάλαιο που ξεκινάει. Με ένα θετικό και αισιόδοξο μέλλον για τους οργανισμούς και τους ανθρώπους της. Αν το προσωπικό μας αισθάνεται ανασφάλεια και αμηχανία, τότε σίγουρα μια χειρονομία που να λέει «τα πήγες καλά τόσο καιρό», «όλοι μαζί τα καταφέραμε και θα τα καταφέρουμε», «τα καλύτερα έρχονται» μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να αισθανθεί κομμάτι της εταιρικής κοινότητας και να νιώσει ασφάλεια και ενδυνάμωση .

welcome back/ stay safe / thank you  gift set
(δείτε τη σελίδα του προϊόντος welcome back/ stay safe / thank you  gift set )

 

Με αυτά στο νου, σκεφτήκαμε τι μπορούμε εμείς στην Atrion να κάνουμε για να συνεισφέρουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Και για αυτό δημιουργήσαμε ένα welcome back gift set.

Σε τι συνίσταται το απόλυτο gift set; Σε αυτό  που λαμβάνει υπόψιν του τις ακριβείς παραμέτρους αυτής της μοναδικής χρονικής συγκυρίας,  το momentum και τη σύνθεση των μηνυμάτων που επικοινωνεί όλα όσα χρειάζεται να ακούσει κάποιος σήμερα για να αισθανθεί μεγαλύτερη ασφάλεια, φροντίδα και προστασία από την εταιρία.

 

 

 

1.Το μήνυμα

Τι επιλέγει λοιπόν, να βάλει κανείς μέσα σε ένα gift set;
Η απάντηση ήταν άμεση. Όλα όσα συμβολίζουν αυτό που θέλει να επικοινωνήσει η εταιρία. Ποια είναι αυτά τα μηνύματα και πώς μεταμορφώνονται σε προϊόντα;

Stay safe / Take care of yourself / Be strong  / Be responsible / Don’t stop dreaming 

2.Branded Συσκευασία

Βασικός άξονας ήταν να είναι ένα απολύτως branded gift set. Το δώρο αυτό πρέπει να έχει τη δική σας υπογραφή. Για αυτό το δημιουργήσαμε με βασική προτεραιότητα τη μέγιστη δυνατότητα προσαρμογής στο εταιρικό branding της εταιρίας-αποστολέα. Χρώματα, λογότυπα, ειδικό μήνυμα, ένα gift set έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε. Απλώς ρωτήστε μας

εσωτερικό κραφτ κουτι αυτοκόλλητο για μήνυμα

3. Μια οικονομική λύση

Οι πελάτες μας ξέρουν ότι λειτουργούμε περισσότερο σαν σύμβουλοι παρά σαν απλά προμηθευτές της εταιρίας για επιχειρηματικό δώρο. Γιατί στο επίκεντρό μας είναι πάντα η ανάγκη των πελατών μας και όσα μπορούμε να κάνουμε εμείς προκειμένου να παρέχουμε τη μέγιστη ενδυνάμωση και σύσφιξη των σχέσεων τους με τους δικούς τους πελάτες και συνεργάτες μέσα από το επιχειρηματικό δώρο. Για αυτό, φροντίσαμε αυτή τη δύσκολη και οικονομικά ανασφαλή περίοδο να δημιουργήσουμε ένα προσιτό πρωτότυπο δώρο απορροφώντας σημαντικό κομμάτι του κόστους εμείς. Γιατί αυτήν την περίοδο όλοι ξέρουμε πως το σημαντικό είναι να στηρίξουμε όλοι μαζί την κοινότητα. Άλλωστε δε θα θέλαμε η αξία του δώρου να επισκιάσει το μήνυμα που στέλνει αυτό το δώρο.

4. Η ευελιξία

Αν πρόκειται για ένα gift set προσαρμοσμένο στην εταιρική ταυτότητα, τότε θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις ανάγκες της εταιρίας σας. Για αυτό φροντίσαμε να έχουμε έτοιμα τα αντανακλαστικά μας προκειμένου να ανταποκριθούμε σε όλες τις ειδικές ανάγκες που μπορεί να έχετε. Προσαρμοσμένο περιεχόμενο, ειδικές αποστολές, αποστολές σε διαφορετικές διευθύνσεις, τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς, ώστε εσείς να μπορείτε να ασχοληθείτε με την επόμενη μέρα της εταιρίας σας. Παραγγείλτε εδώ τα δικά σας welcome back gift sets!

5. Εναλλακτικές

Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι δεν υπάρχει μια μαγική λύση για όλους. Μετά από πολύωρες συζητήσεις της ομάδας μας και από input πελατών μας δημιουργήσαμε αυτό το συλλεκτικό gift set ως τη δική μας πρόταση. Υπάρχουν όμως πολλές λύσεις για να καλύψουν την ίδια ανάγκη. Για αυτό σας προτρέπουμε να δείτε εναλλακτικά και τα υπόλοιπα gift sets που προτείνουμε.

 

Είμαστε εδώ για εσάς, ακριβώς όπως και εσείς για τους συνεργάτες σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να τους το δείξετε. Η στιγμή είναι τώρα. Που κάνουμε όλοι μια νέα αρχή.

Στείλτε τα δικά σας customized gift sets!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Έλενα Κουσίδου – elena@atrionartgifts.com
Έλλη Τσιρλιάγκου- elli@atrionartgifts.com
τηλ. 210 300 6782 – 2310 224503

 

 

 

 

footnote:
*Gallup: COVID-19: What Employees Need From Leadership Right Now

 

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ

Η λίστα επιθυμιών σας θα είναι διαθέσιμη για 30 ημέρες

Ωχ! Δεν υπάρχει τίποτα εδώ :(